m
Mannenbox & Vrouwenbox
833
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-833,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Mannenbox & Vrouwenbox

Mannenbox & Vrouwenbox

Een origineel cadeau voor mannen vind je bij Mannenbox. Maar waar vind je dan een origineel cadeau voor vrouwen? Juist, de oprichter van Mannenbox heeft Vrouwenbox in het leven geroepen. En daar moet ook een logo voor ontworpen worden. Het logo van Mannenbox is zwart en stoer. Het logo voor Vrouwenbox mocht daarentegen sierlijk worden, maar een grote wens was een subtiele link met het Mannenbox logo. Het gekozen logo heeft hetzelfde rauwe gevoel in de letter als de mannelijke variant, maar sierlijk. En de oranje punt, die komt terug.

 

Mannenbox heeft zoveel leuke producten om uit te kiezen; laat iemand zelf kiezen door een cadeaubon cadeau te geven. Net zoals het logo van Mannenbox een simpele, maar stoer design. De ruige zwarte achtergrond in combinatie met de ‘gedrukte letters’ maken dit design af.

Opdrachtgever

Mannenbox

Datum

20 oktober 2020

Category

Style