m
Finishing Dutch
866
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-866,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Finishing Dutch

Finishing Dutch

Een totale restyling voor Finishing Dutch. Zij wilden graag af van een logo met beeldmerk; de voorkeur ging uit naar een woordmerk als logo. Simpel, maar wel bijzonder. Het lettertype dat gebruikt is voor het logo is volledig bewerkt. Van het omzetten naar contouren, naar het opbreken van de letters en ze zodanig aanpassen dat ze allemaal dezelfde vorm hebben. De punt in het logo (bij de g) heeft de basis gevormd voor het ontwerp van de huisstijl. Het grid van puntjes valt precies binnen de marges van de desbetreffende uiting en de pay-off is er ook in verwerkt.

 

Eén klein stipje stond aan de basis van deze huisstijl. Zo zie je maar weer wat je kunt creëren met een weinigzeggend elementje! Een mooi eindresultaat waar echt over nagedacht is. Zelfs de kleur groen is niet overal hetzelfde: per uiting een andere tint. Het zorgt voor een aangename dynamiek en het is net weer even anders.

Datum

29 april 2021

Category

Style